Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MERSİN'in Çamlıyayla ilçesinde takla atan otomobilde sıkışan sürücü Ali Subayır Şafaklı (31) hayatını kaybetti, yanındaki 2 kişi yaralandı.

        Kaza akşam saatlerinde ilçeye bağlı Kesecik Mahallesi’nde meydana geldi. Ali Subayır Şafaklı yönetimindeki 33 PA 650 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkıp, takla attı. Sürücü Şafaklı ile yanındaki Ahmet Tekeli ile Metin Tanrıverdi araçta sıkıştı. Çevredekilerin ihbarıyla kaza yerine jandarma, itfaiye ve sağlık görevlileri sevk edildi. Araçta sıkışanlar itfaiye görevlileri tarafından çıkarılarak sağlık görevlilerine teslim edildi. Yapılan kontrolde sürücü Şafaklı’nın hayatını kaybettiği belirlendi. Yaralılar Tekeli ve Tanrıverdi ise ilk müdahalelerinin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı. Tedaviye alınan yaralılardan Tekeli’nin sağlık durumunun ağır olduğu bildirildi.

        Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mersin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mersin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Mersin İlçeleri
        Tüm Mersin Haberleri
         Mersin

        Mersin

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa