Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Melisa Aslı Pamuk'un gergin anları - Magazin haberleri
        • 1

          Habertürk'ten Hakan Yağcı'nın haberine göre; Sezonu Bodrum'da açan oyuncu Melisa Aslı Pamuk'un tatili devam ediyor. Bol bol güneşin ve denizin keyfini çıkaran Pamuk, önceki gün tatsız bir durumla karşı karşıya kaldı.

        • 2

          Gergin anlara şahit olan 30 yaşındaki oyuncunun yanında bulunan kadın ve erkek arkadaşı birbiriyle tartıştı.

        • 3

          Bu duruma sinirlenen Pamuk, ikilinin yanından uzaklaştı. Kısa bir süre sonra tekrar tartışan arkadaşlarının yanına gelen Melisa Aslı Pamuk, ortamı yumuşatmaya çalışsa da başarılı olamadı.

        • 4

          Ünlü oynucunun kız arkadaşı ağlayarak Pamuk'un kucağına yattı. Teselliyi Melisa Aslı Pamuk'ta bulan kadın, daha sonra odasına çıktı.

        • 5

          YENİ AŞKA YELKEN AÇTI

          Öte yandan Pamuk, Beşiktaşlı futbolcu Oğuzhan Özyakup’la ilişkisini noktalamıştı. Pamuk, ardından oyuncu Mustafa Mert Koç ile aşk yaşamaya başlamıştı.

        • 6

          "SOĞUK BİRİ DEĞİLİM"

          Melisa Aslı Pamuk, geçtiğimiz ay verdiği röportajda, "Dış görünüşün soğuk bir kadın imajı veriyor, gerçek Melisa da böyle mi?” sorusunu şöyle yanıtlamıştı:

          Hayır, hiç değilim. Bulunduğum ortama alışana kadar mesafeliyimdir, evet. Ama o hepimizde olan ilk mesafe aslında. Kimse kimseye anında sımsıcak davranamaz. O soğukluk belki korunma amaçlı etrafımıza inşa ettiğimiz duvardır.

        • 7

          "HAKSIZLIĞA GELEMEM!"

          Pamuk, "Seni en çok ne çileden çıkarır?" sorusu üzerine de "Haksızlığa gelemem. İthamlara, söylentilere, yapmadığım şeyleri yapmışım gibi davranılmasına. Bunlar en rahatsız olduğum konulardır." şeklinde konuşmuştu.

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa