Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Margot Robbie ile Tom Ackerley'nin romantik tatili - Magazin haberleri
        • 1

          Yapımcı Tom Ackerley ile 2016 yılında nikah masasına oturan oyuncu Margot Robbie, yılın yorgunluğunu atmak için soluğu Meksika'nın Puerto Vallarte kentinde aldı.

        • 2

          MUTLULUK TABLOSU

          Baş başa tatil yapan çift, geçtiğimiz gün plajda görüntülendi. Gün boyunca güneşin keyfini çıkaran Margot Robbie ile Tom Ackerley, kelimenin tam anlamıyla mutluluk tablosu sergiledi.

        • 3

          AŞK ÖPÜCÜĞÜ

          Robbie ile Ackerley, daha sonra şezlonglarda romantik anlar yaşadı. Ünlü çift, birbirlerini öpücüklere boğdu.

        • 4

          Paparazziler tarafından görüntülendiğini fark eden Robbie, altına beyaz salaş bir pantolon giyerek, şapka ve güneş gözlüğü taktı.

          Mutlu bir evlilik sürdüren çift, gün boyu birlikte keyifli bir gün geçirdi.

        • 5

          "BİRAZ SESSİZ KALACAĞIM"

          Geçtiğimiz günlerde sosyal medyaya ara verdiğini açıklayan Avustralyalı oyuncu, takipçilerine biraz sessiz kalacağını bildirdiği bir gönderi paylaşmıştı.

          30 yaşındaki oyuncu, "Şimdilik sosyal medyaya veda ediyorum. Ne yaptığımızı öğrenmek istiyorsanız Lucky Chap Entertainment adresine göz atın, aksi takdirde şimdilik elveda..." demişti.

          'Lucky Chap Entertainment', Margot'nun eşi Tom Ackerley ve arkadaşları Sophia Kerr ve Josey McNamara ile birlikte sahip olduğu film ve TV yapım şirketi.

        • 6

          "20 SAATLİK VERSİYONU VAR"

          Öte yandan Avustralyalı aktris Margot Robbie, rol aldığı "Bir Zamanlar Hollywood'da" (Once Upon a Time in... Hollywood) filmi ile ilgili çarpıcı bir itirafta bulunmuştu. Robbie, filmin bir yerlerde gizlenen 20 saatlik bir versiyonu olduğunu açıklamıştı.

        • 7

          "İZLEMEK İSTERİM"

          Aslında Robbie'ye David Ayer'in yönettiği ve kendisinin "Harley Quinn"i canlandırdığı 2016 yapımı "Suicide Squad: Gerçek Kötüler"in (Suicide Squad) daha uzun bir versiyonu olup olmadığı sorulmuştu.

          Margot Robbie, Variety'ye verdiği röportajda, Tarantino'nun filminden bahsetmeden önce cevaben, "Kişisel nedenlerden ötürü, yaptığım her filmin beş saatlik versiyonlarını izlemek isterim" diyerek, şaka yapmıştı.

        • 8

          Ünlü oyuncu, sözlerine, "Bir Zamanlar Hollywood'da filminin 20 saatlik bir versiyonu var. Görme fırsatınızın olmadığı ve elbette milyonlarca sebepten son versiyona giremeyen çektiğimiz o kadar çok muhteşem şey var ki..." şeklinde devam etmişti.

          Robbie, "Suicide Squad: Gerçek Kötüler" başlığına döndüğündeyse, bildiği kadarıyla halihazırda daha uzun bir versiyonun hazırlık aşamasında olmadığını ifade etmişti.

        • 9

          "Bir Zamanlar Hollywood'da" 2019'da vizyona girmişti ve Robbie, "Sharon Tate"i oynamıştı. Film aralarında "En İyi Film", Tarantino için "En İyi Yönetmen", Leonardo DiCaprio için "En İyi Erkek Oyuncu" ve Brad Pitt için "En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu" ödüllerinin de olduğu 10 farklı Oscar'a aday gösterilmişti.

          Quentin Tarantino'nun hem senaryosunu yazdığı hem de yönetmenliğini üstlendiği film, 161 dakika sürüyor.

        • 10
        • 11

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa