Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yunusemre Belediyesi Acil Müdahale ekipleri, şiddetli rüzgar nedeniyle ilçe genelinde zarar gören ve devrilen ağaçlara müdahale ederek herhangi bir mağduriyet yaşanmasını engelledi.

        Şiddetli rüzgar Yunusemre’de de hayatı olumsuz etkiledi. Yunusemre Belediyesi ekipleri, vatandaşların fırtınadan etkilenmemesi için teyakkuzda. Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı Acil Müdahale Ekipleri, fırtına dolayısıyla zarar gören yerleri ve devrilen ağaçları kaldırdı. Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, vatandaşları herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması amacıyla uyararak “Fırtına dolayısıyla devrilen ağaçlar ekiplerimizce kaldırılıyor. Ekiplerimiz herhangi bir olumsuzluğun yaşanmaması için yoğun mesai harcıyor. Vatandaşlarımız fırtına dolayısıyla herhangi bir sıkıntı yaşadığında 444 62 09 numaralı Çağrı Merkezimize başvurabilir” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa