Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bu yıl Türkiye Erkekler Basketbol 1. Ligi'nde mücadele edecek olan Manisa Büyükşehir Belediyespor, iç transferde Recai Öztürk ile sözleşme yeniledi.

        Türkiye Erkekler Basketbol 1. Lig’in yeni ekiplerinden Manisa Büyükşehir Belediyespor, iç transferde geçtiğimiz yıl yeşilbeyazlı forma ile başarılı bir sezon geçiren Recai Öztürk ile sözleşme yeniledi. Halil Onultmak Spor Tesislerinde düzenlenen törenle yeşilbeyazlı kulübe imzayı atan Öztürk, “Benim için gerçekten çok heyecanlı bir durum. Manisa halkından inanılmaz tepkiler aldım. Böyle bir kulüpte oynamaktan oldukça mutluyum. Tekrar bu ailede olmak benim için gurur verici. Geçtiğimiz yıl çok zorlu bir süreçten geçip bu lige çıktık. Şimdi daha zor bir ligde yer alacağız. Manisa halkını arkamızda bekliyoruz. Emin olsunlar ki biz geçen sene elimizden gelen gayreti gösterdik. Bu sene de aynı şekilde Manisa’yı en iyi şekilde temsil edeceğimize inanıyorum” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa