Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet

Maliye Piyango Erkek Voleybol Takımı, CEV Challenge Kupası 2. tur rövanş maçında sahasında Slovakya temsilcisi VKP Bystrina'yı 3-0 yendi.

Slovakya'nın Nitra kentinde yapılan ilk maçı da 3-1 kazanan Maliye Piyango, 3. tura yükseldi.

Karşılaşmaya iyi başlayan Maliye Piyango, hücumda Uğur Güneş, savunmada ise Stankovic ile etkili olurken ilk teknik molayı 8-5 önde geçti. Siltala ve Kemal Kayhan'ın devreye girmesiyle hücum gücünü daha da artıran Maliye Piyango, 16-11 üstün girdiği ikinci teknik molanın ardından farkı açarak ilk seti 25-16 aldı.

İkinci sette de üstünlüğünü sürdüren Türk ekibi, etkili servisler ve pasör çaprazı Venno'nun smaçlarıyla ilk teknik molayı 8-4, ikinci teknik molayı da 16-9 önde tamamladı. Maliye Piyango, iyi savunma yaptığı ikinci seti de 25-16 üstün bitirdi.

Setlerde durumu 2-0 yapan Maliye Piyango, bir üst tura yükselmeyi garantiledi. Üçüncü sette teknik molaları 8-5 ve 16-12 üstün geçen Maliye Piyango, son bölümde konsantrasyon kaybı yaşadı. Toparlanmasını bilen Maliye Piyango, 21-21'e gelen seti 26-24, maçı da 3-0 kazandı.

Salon: TVF Başkent

Hakemler: Slavisa Kuzmanovic (Bosna Hersek), Alexandros Avramidis (Yunanistan)

Maliye Piyango: Kemal Kayhan, Venno, Siltala, Uğur Güneş, Gjorgiev, Stankovic (Murat Tokgöz, Aslan Ekşi, Sercan Yüksel Bıdak, Deniz İvgen, Ömer Furkan Dur)

VKP Bystrina: Wawrzynczyk, Hornik, Rehak, Malina, Kasper, Porubsky (Hupka, Menner, Holly, Macuha)

Setler: 25-16, 25-16, 26-24

Süre: 74 dakika (22, 23, 29)

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ