Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler H. Bunu Konuşuyor Neslihan Atagül kimdir?

        Bir dizide tanışıp aşk yaşamaya başlayan Neslihan Atagül ile Kadir Doğulu, üç yıllık ilişkilerinin ardından hayatlarını birleştirmeye karar verdiler. Peki Neslihan Atagül kimdir? Neslihan Atagül hakkında merak edilenleri haberimizden inceleyebilirsiniz...

        NESLİHAN ATAGÜL KİMDİR?

        Güzel oyuncu Neslihan Atagül, 20 Ağustos 1992 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Yedidepe Üniversitesi Tiyatro bölümü'nde eğitim gören Atagül, 2005 yılında bir ajansa kayır yaptırdıktan 2 ay sonra bir reklam filminde oynamıştır.

        Oyunculuk kariyerine 2006 yılında "Yaprak Dökünü" adlı dizide canlandırdığı Deniz karakteriyle başladı. Ardından "İlk Aşk" adlı filmde rol alan Atagül, bu film ile “Altın Koza Film Festivali”nde “Umut Veren Genç Kadın Oyuncu” ödülüne layık görüldü.

        2011 yılında yönetmenliğini Mahsun Kırmızıgül'ün yaptığı "Hayat Devam Ediyor" adlı dizide 'Sirin Bakırcı' karakterine hayat vermiştir. Daha sonra 2012 yılında "Araf", 2013'de Kadir Doğulu ile birlikte "Fatih Harbiye" dizisinde oynamıştır.

        2012 yılında otobüslerin uğradığı bir mola yerinde çalışan iki gencin öyküsünü anlatan “Araf” filminde Neslihan Atagül performansıyla izleyenlerin beğenisini kazandı. Neslihan Atagül, 2013 yılında ise “Fatih Harbiye" dizinde rol almıştır. Şu an ise 14 Kasım 2015 tarihinde yayın hayatına başlayan "Kara Sevda" adlı dizide 'Nihan' karakterini canlandırmaktadır.

        Neslihan Atagül, 25 Kasım 2015 tarihinde, 3 yıla yakındır beraber olduğu Kadir Doğulu ile nişanlanmıştır.

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa