Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet Resmi İlanlar
  • 1

    LOL,  Riot Games tarafından geliştirilen çok popüler bir çevrimiçi savaş arenası (MOBA) oyunudur.  İki takımın birbirlerinin üslerini yok etmeye çalıştığı strateji ağırlıklı bir oyundur. Tüm dünyada ilgiyle oynanan bu oyunun bugün milyonlarca kullanıcısı vardır. Peki, LOL hesabını kapatmak isteyenler nasıl bir yol izlemelidir. İşte bilinmesi gerekenler.

    LOL Hesabı Nasıl Silinir?

    LOL hesabını silmek isteyenlerin internette sıkça araştırdığı sorulardan biri LOL hesap silme var mı? olarak karşımıza çıkıyor. Evet LOL hesabınızı silebilirsiniz. İşte LOL hesabını silmek için izlemeniz gereken adımlar:

     

    League of Legends hesabınızı silmek için öncelikle Riot Games'in resmi web sitesine veya uygulamasına giriş yapın. Hesabınızı silmek için hesap ayarlarına gidin. Bu genellikle hesabınızın profil sayfasında veya hesap yönetimi bölümünde bulunur. Hesap ayarlarına girdikten sonra, hesabınızı silme seçeneğini arayın. Genellikle "Hesabı Sil" veya buna benzer bir ifadeyle belirtilir. Hesabınızı silme işlemini gerçekleştirmeden önce kimlik doğrulaması yapmanız istenebilir. Bu, hesabınızın güvenliğini sağlamak için yapılan bir adımdır. Hesabınızı kalıcı olarak silmek istediğinize dair bir onay istenecektir. Bu adımı onayladığınızda hesabınız kalıcı olarak kapatılacaktır. Tüm adımları tamamladıktan sonra, hesabınızın başarıyla silindiğine dair bir onay alacaksınız. Artık League of Legends hesabınız silinmiş olacak.
Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ