Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet Resmi İlanlar

İstanbul Bağcılarda yolda yürüyen yaşlı bir vatandaşazorla maske takıp başına kolonya döktüğü gerekçesiyle gözaltına alınan şüpheli O.K. emniyetteki işlemlerinin ardından sabah saatlerinde Bakırköy Adliyesi’ne getirildi.

Read more!

“ŞAKA OLARAK YAPTIM”

Arzu Kaya'nın haberine göre, şüpheli O.K. önce emniyette ardından savcılık ve mahkemede ifade verdi. O.K. ifadesinde şikayetçi İ.Ö.’yü 2 yıldır aynı mahallede oturması nedeniyle tanıdığını söyledi.

İ.Ö.’nün çevreden bozuk para istediğini söyleyen şüpheli, “Gariban olarak tanırım kendisini. Sahip çıkmaya çalıştım. Kendisine harçlık verir, yediği yemeği öderim. Cep telefonu görüntüleri 20 gün öncesine aittir. Ülkede vaka yoktu. Benim yanıma gelip ‘korona oldum bana 20 lira versene’ dedi. Şaka yapıyor sandım ben de şaka olarak ‘maskeyi tak, kolonyayı dök, git hemen evine’ dedim. Bu esnada bu şakayı kameraya çekmek istedim. Yolda geçen birine telefonumu verip çektirdim. Oğlu görmüş aradı hemen kaldırdım. Sosyal medyada rezil oldum” dedi. Savunmak yaptığı için de üzgün olduğunu söyledi.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ