Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Konya'nın Hüyük ilçesinde belediye ekipleri ilçe genelinde bayram temizliği yapıyor.

        Yaz ayları ve bayramlarda artan ziyaretçi trafiği nedeniyle vatandaşların temiz ve sağlıklı bir ortamda vakit geçirebilmeleri için ilçe merkezinden ve 23 mahallesinde temizlik ve alt yapı onarımlarına hız verildi.

        Hüyük Belediye Başkanı Dr. Sadık Sefer de sahadaki çalışmaları yerinde izliyor.

        Başkan Sefer ekipleri ziyareti sırasında şunları söyledi:

        "Mahallelerimizde cadde cadde, sokak sokak çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz. Fen işleri ekiplerimiz bozulan yollarda tadilat, bakım ve onarım işlerini, park bahçeler ekiplerimiz, mahallelerimizde bulunan parklarda budama, ot biçme işlerini, temizlik işleri ekiplerimiz pırıl pırıl bir Hüyük için bayramdan önce çalışmalarına aralıksız devam ediyorlar. Tüm ekip çalışanlarına gayret ve özverileri için teşekkür ederim. Yaz aylarında akraba eş dost ziyareti nedeniyle ilçemizde bulunanlar ve hemşehrilerimizin yaşam koşullarını bir nebzede olsa iyileştirebilirsek ne mutlu bizlere."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Konya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Konya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Konya İlçeleri
        Tüm Konya Haberleri
         Konya

        Konya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa