Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet Resmi İlanlar
Haberler Yerel Haberler Konya Haberleri

İsmail AKKAYAHasan DÖNMEZ/KONYA, (DHA)KONYA'da bayram namazı koronavirüs nedeniyle cami bahçelerinin yanı sıra Büyükşehir Belediyesi Stadı'nda da kılındı. Statta kılınan namaza katılan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, hemşehrilerinin bayramını kutladı. 

Kentte bayram namazı camilerin bahçelerinin yanı sıra Konya Büyük Şehir Belediyesi Stadı'nda toplu olarak kılındı. Namazın kılınacağı alana tek kullanımlık seccadeler, sosyal mesafe düzenine göre yerleştirildi. İl Müftüsü Ahmet Poçanoğlu'nun kıldırdığı namaza Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Konya Valisi Vahdettin Özkan, protokol üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Namaz sonrası açıklama yapan Bakan Kurum, ''Geçtiğimiz bayram koronavirüs salgını nedeniyle bir araya gelememiştik. Bu bayramda Konya şehir stadımızda tüm vatandaşlarımızla beraber olmak üzere bayram namazını hep birlikte idrak ettik. Allah birlik beraberliğimizi bozmasın'' dedi.DHA-Genel Türkiye-Konya İsmail AKKAYAHasan DÖNMEZ

2020-07-31 08:15:36

Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Konya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Konya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

Tüm Yerel Haberler
Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
Günün Önemli Manşetleri