Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Körfez Belediyesi, İlimtepe ile Yarımca arasında kısa süre önce başlattığı duble yol çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

        Vatandaşın ulaşımda rahat nefes almasını hedefleyen Körfez Belediyesi, İlimtepe’de başlattığı yol genişletme çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Yapılan çalışma sonucunda, İlimtepe bölgesinde ulaşımı kolaylaşacak. Körfez Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, İlimtepe Mahallesi’nin yanı sıra, diğer mahallelerde de asfalt serim, yol bakımonarım çalışmalarına devam ediyor. Ekipler, Körfez ilçesinde dört koldan yatırım ve hizmet ağının devam edeceğini belirttiler.

        Öte yandan, bakım ve onarım çalışmalarını aralıksız sürdüren Körfez Belediyesi, yaya ve araç trafiğinin yoğun olduğu bölgelerde boyama çalışmalarını geçtiğimiz aylarda başlatmıştı. Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından kaldırımlar rengarenk hale getirilirken, Körfez’in tarihi değerleri ressamlar tarafından duvarlara resmedildi. Ekipler belirli aralıklarla yürüttüğü çalışmalar kapsamında son olarak sanayi sitesi mevkiinde bulunan hemzemin geçitte boyama çalışmalarını gerçekleştirdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kocaeli İlçeleri
        Tüm Kocaeli Haberleri
         Kocaeli

        Kocaeli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa