Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Çayırova Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı'nın AK Parti'den Çayırova Belediye Başkan adayı Bünyamin Çiftçi, seçim çalışmalarını sürdürüyor.

        AK Parti İl Başkanlığı Seçim Koordinasyon Merkezi'nden yapılan açıklamaya göre, seçim çalışmalarına devam eden Çiftçi, AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu'nun da katıldığı programda kadınlarla bir araya geldi.

        İlçede bir sitenin bahçesinde düzenlenen programda konuşan Çiftçi, seçim beyannamesinde yer alan hanımlar lokali ve aile okulu programı projelerini anlattı.

        Kadınlara yönelik projelerin önemine değinen Çiftçi, "Önümüzdeki dönem kıymetli hanımefendilerimize, özel bir lokal yapacağız. Aktif ve sağlıklı yaşam merkezleri kuracağız. Bizler örf ve adetlerimizle var olduk, var olmaya da devam edeceğiz. Bu kapsamda fiziki imkanlarımızı kullanarak, ailelerimizle bir araya geleceğiz ve aile okulu programları düzenleyeceğiz." ifadelerini kullandı.

        Çiftçi'ye, AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Erhan Sarıdede, AK Parti Çayırova Kadın Kolları Başkanı Seyhan Dönmez ve meclis üyeliği adayları da eşlik etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kocaeli İlçeleri
        Tüm Kocaeli Haberleri
         Kocaeli

        Kocaeli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa