Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet Resmi İlanlar
Haberler Yerel Haberler Kırklareli Haberleri

– Kırklareli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen sportif yetenek taraması ve spora yönlendirme projesi devam ediyor.

Kırklareli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün gerçekleştirdiği proje kapsamında eğitimler aralıksız devam ediyor. İl müdürlüğünden yapılan açıklamada; "Sportif Yetenek Taraması ve Spora Yönlendirme projesi kapsamında seçilen sporcular Kırklareli merkez, Pınarhisar, Vize, Babaeski ve Lüleburgaz ilçelerinde program dahilinde eğitimlerini sürdürmektedirler. Haftanın 3 günü, günde 2 saat yapılan antrenmanlar ile ilk aşamada yetenekli sporcuların temel becerilerinin gelişimi hedefleniyor" denildi.

Yeni eğitim öğretim dönemi ile birlikte bir taraftan yetenek taraması devam edecek diğer taraftan okul dönemi ile birlikte seçilen sporcular yeni program dahilinde çalışmalarına devam edecek.

Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kırklareli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kırklareli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

Tüm Yerel Haberler
Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
Günün Önemli Manşetleri