Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Kendall Jenner'ın düğüne damga vuran elbisesine gelinden onay çıkmış! - Magazin Haberleri
        • 1

          Kardashian-Jenner ailesinin üyelerinden model Kendall Jenner, iki ay önce yakın arkadaşı Lauren Perez'in David Waltzer ile Florida'da bir plajda gerçekleştirilen düğününe katılmıştı. Jenner, tören için iddialı bir kıyafet giymeyi tercih etmişti.

        • 2

          Model Bella Hadid ve Hailey Baldwin'in de davetliler arasında yer aldığı düğünün dikkat çeken ismi ise 26 yaşındaki Jenner olmuştu.

        • 3

          Ancak Kendall Jenner, bu yüzden de sosyal medyada "Arkadaşının en güzel gecesinde dikkatleri kendi üzerine çekmekle" suçlanmıştı. Giydiği elbise birçok kişi tarafından "Bir düğün için uygunsuz" olarak nitelendirilmişti.

        • 4

          2021'İN KENDİSİ İÇİN EN ÖNEMLİ OLAYLARINI PAYLAŞTI

          Bu konu Lauren Perez'in, 2021 yılının kendisi için en önemli olaylarını derlediği bir Instagram paylaşımıyla tekrar gündeme geldi. Perez, düğününde çekilen bazı fotoğrafları sosyal medya hesabından yayınladı. Bu karelerin bazılarında Lauren Perez'in yanında Kendall Jenner da vardı.

        • 5

          "KENDALL'IN ELBİSESİNE BEN DE BAYILDIM"

          Perez'in bir takipçisi Jenner'ın kıyafetini eleştiren bir yorum yazdı. Lauren Perez ise buna "Harika görünüyordu ve ben bayıldım!" diye yanıt verdi. Bunun üzerine Kendall Jenner'ın bir hayranı "Madem gelin umursamıyor sen neden umursuyorsun?" diye yazdı. Bu durum da Kendall Jenner'ın o düğünde giydiği o iddialı kıyafete gelin Perez'den "izin çıktığı" şeklinde değerlendirildi. Lauren Perez, paylaşımının ardından takipçileri tartışmaya girince bu gönderisini yoruma kapattı.

        • 6

          "GELİNDEN DAHA DİKKAT ÇEKİCİ GÖRÜNMEK İSTEDİ"

          Birçok kullanıcı Jenner'ın elbisesini "saygısız" diyerek nitelendirdi. Bir kullanıcı "Bu sadece gelinden daha iyi ve daha dikkat çekici görünmek değil, aynı zamanda büyük bir saygısızlık!" diye yazdı. Bir başkası ise Jenner'ın bu tercihinin bir zevksizlik örneği olduğunu savundu.

        • 7

          "BU SEFER SENİ SAVUNAMAYACAĞIM"

          Kullanıcılardan biri, "Bir düğünde giymek için tamamen iğrenç bir elbise." diye yazarken bir başkası "Bu elbise çok rüküş.... Sanki gelinden daha fazla dikkat çekmek istiyor gibi." yorumunu yaptı.

          Bir başka takipçi de "Üzgünüm Kendall, bu kez seni savunamayacağım." diye yazdı.

        • 8

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa