Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kayseri'yi afetlere dirençli hale getirmek için Deprem Master Planı'ndan Felaket Kurtarma Merkezi'ne kadar çeşitli projeleri hayata geçireceklerini bildirdi.

        Büyükkılıç, yaptığı yazılı açıklamada, yeni hizmet döneminde Türkiye'nin deprem gerçeğini göz önüne alarak Afet İşleri Daire Başkanlığını kurduklarını hatırlattı.

        Yeni dönemde Deprem Master Planı kapsamında Deprem ve Afet Eğitim Merkezi kuracaklarını, Deprem Bilgi Sistemi ve Jeoloji Bilgi Sistemini hayata geçireceklerini ifade eden Büyükkılıç, ayrıca engelli gruplarına afet bilinci eğitimi vereceklerini belirtti.

        Felaket Kurtarma Merkezi kuracaklarını aktaran Büyükkılıç, "Tedbir olarak bu çalışmalara daha çok önem veriyoruz. Şehrimizi depreme dirençli hale getirmek ve insanları tüm kuruluşlarla işbirliği halinde tutmak için gayretlerimiz sürecek." ifadelerini kullandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kayseri İlçeleri
        Tüm Kayseri Haberleri
         Kayseri

        Kayseri

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa