Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, yaz sezonunun açılmasıyla Kayseri'nin yanı sıra faklı kentlerden de ziyaretçisi bulunan Su Kaypark, Anadolu Harikalar Diyarı Spor Tesisleri, Sümer Yüzme Havuzu'nun yeni sezonda hizmet vermeye .aşladığını bildirdi.

        Büyükkılıç, yaptığı yazılı açıklamada, sosyal yaşam alanlarının vatandaşları hem fiziksel hem de psikolojik olarak olumlu yönde etkilediğini ifade etti.

        Büyükşehir Belediyesi Sümer Yüzme Havuzu'nun hafta içi ve cumartesi günleri 13.00-18.00, pazar günü ise 12.00 -18.00 saatleri arasında hizmet vereceğini belirten Büyükılıç, Anadolu Harikalar Diyarı Spor Tesisleri ile Su Kaypark'ın da haftanın 7 günü 09.00-19.00 saatleri arasında hizmet sunacağını kaydetti.

        Büyükılıç, 2024 Avrupa Spor Şehri ünvanı alan kente yakışır hizmetler vermeye devam edeceklerini sözlerine ekledi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kayseri İlçeleri
        Tüm Kayseri Haberleri
         Kayseri

        Kayseri

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa