Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (SEM) tarafından hayata geçirilen "60+ Yaşam Boyu Öğrenme Akademisi" kursiyerleri düzenlenen törenle mezun oldu.

        Proje kapsamında, 60 yaş üstü bireyler sağlık, beslenme, spor, sanat, tarih, iletişim, teknoloji gibi konularda 56 saatlik eğitim aldı.

        Şehit Ömer Halisdemir Konferans Salonunda düzenlenen törende konuşan Rektör Yardımcısı Prof Dr. Serkan Ada, mezuniyet sevinci yaşayan katılımcıları tebrik etti.

        Yaşam Boyu Öğrenme Akademisi’nin KMÜ’nün toplumsal hizmet konusunda mihenk taşlarından olacağını belirten Ada,"Üniversitelerin üç temel fonksiyonu vardır. Bu fonksiyonların ilk ikisini eğitim ve bilimsel çalışmalar oluşturur. Üçüncüsü ise topluma hizmettir. Bu noktada elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Projemizle ilgili katılımcılardan aldığımız geri dönüşler de onların hayatına pozitif bir değer kattığımızı gösteriyor." diye konuştu.

        KMÜ Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Sefa Usta ise proje kapsamında ilk mezunları vermenin heyecanını yaşadıklarını kaydetti.

        Konuşmaların ardından, kursiyerler cübbelerini giydi, kep attı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Karaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Karaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Karaman İlçeleri
        Tüm Karaman Haberleri
         Karaman

        Karaman

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa