Habertürk
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Stil Resmi İlanlar
Haberler Yerel Haberler Karabük Haberleri

Karabük’te 2017 yılında sokak ortasında av tüfeği ile husumetlisini av tüfeği ile vurarak öldüren zanlı, 17 yıl hapse mahkum edildi.

28 Ağustos 2017 yılında Soğuksu Mahallesi İhlas Caddesi TOKİ konutlarında meydana gelen olayda husumetlisi olan Erdi Bozkurt’u sokak ortasında av tüfeği ile kovalayarak vuran Kazım Eken’in yargılamasına devam edildi.

Karabük 1. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen davanın son duruşmasında mahkeme heyeti son sözü sorulan sanığa ‘Kasten adam öldürme’ suçundan dolayı 17 yıl hapse mahkum ederken, istinaf ve Yargıtay yolunu da açık bıraktı.

Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Karabük haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Karabük Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

Tüm Yerel Haberler
Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
Günün Önemli Manşetleri