Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kahramanmaraş merkezli 4 ilde düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 15 şüpheli gözaltına alındı.

        Cumhuriyet Başsavcılığından yapılan yazılı açıklamaya göre, İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu madde ticaretine karıştığı tespit edilen şüphelileri yakalamak üzere Türkoğlu Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde çalışma başlattı.

        Polis ekipleri, Kahramanmaraş ve Gaziantep il merkezleriyle, Kahramanmaraş'ın Türkoğlu ve Pazarcık, Gaziantep'in Nizip, Antalya'nın Manavgat ve Çanakkale'nin Biga ilçelerinde belirlenen 17 adrese eş zamanlı operasyon düzenledi.

        Adreslerde yapılan aramalarda, uyuşturucu ve uyarıcı madde, dikili vaziyette Hint keneviri, silah ile uyuşturucu kullanma aparatları ele geçirildi.

        Operasyonda 15 şüpheli gözaltına alındı. İki şüphelinin yakalanmasına çalışıldığı, 2 şüphelinin de daha önce aynı dosyadan gözaltına alındığı belirtildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kahramanmaraş haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kahramanmaraş Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kahramanmaraş İlçeleri
        Tüm Kahramanmaraş Haberleri
         Kahramanmaraş

        Kahramanmaraş

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa