Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin 'Kadıköy Boğası' ilk sırada
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        Sinema salonlarında izleyici sayısı, iyiden iyiye azaldı. Öyle ki izleyicilerin en çok film izlediği hafta sonunda gişe rakamı 128 bine kadar geriledi.

        22 - 24 Ağustos arasında 51 film, toplamda; 128.195 kişi tarafından izlendi. Gişenin ilk sırasında yer alan film ise toplam izleyici sayısının % 20'sini alarak 25.310 bilet kesilen 'Kadıköy Boğası' oldu.

        Bülent Terzioğlu'nun yönettiği; Mustafa Başaran, Nurullah Çelebi ve İlayda Sumak'ın başrollerini paylaştığı 'Kadıköy Boğası' ile uzun bir aradan sonra gişenin ilk sırasında bir Türk filmi yer aldı.

        Fenerbahçe tutkunu engelli Mustafa Başaran'ın hayatını konu alan 'Kadıköy Boğası'nın gişenin ilk sırasında yer alması büyük bir sürpriz olarak değerlendirilirken en çok izlenen ikinci film; 16.788 izleyiciyle 'Kaptan Pengu ve Arkadaşları', üçüncü film ise 14.936 izleyiciyle 'Heidi' oldu.

        REKLAM
        Sevgiliye hava atmanın en ucuz yolu
        Haberi Görüntüle
        ÖNERİLEN VİDEO

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa