Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Jennifer Lopez: Kıvrımlarım yüzünden alay konusu oldum - Magazin haberleri
        • 1

          Oscar ödüllü aktör Ben Affleck ile 17 yıllık aranın ardından tekrar evlilik yolunda ilk adımı atan Jennifer Lopez, şu sıralar kariyerini konu alan "Jennifer Lopez: Halftime" adlı belgesel ile gündemde...

        • 2

          Geçen hafta filmin Tribeca Film Festivali kapsamındaki gösterimine katılan Lopez, yapımda kendisiyle ilgili bazı çarpıcı bilgilere de yer verdi. Jennifer Lopez, o dönemi, "Geçmişte 'Sanırım bu mesleği bırakacağım' diye düşündüğüm çok zamanlar oldu." sözleriyle anlattı.

        • 3

          "KIVRIMLI VÜCUT İSTENMİYORDU"

          Lopez, kariyerinin ilk dönemlerinde kıvrımlı vücudu, özellikle de kalçası nedeniyle alay konusu olduğunu ve bu yüzden gösteri dünyasından uzaklaşmayı bile düşündüğünü dile getirdi.

          Selena Quintanilla'yı oynadığı "Selena" adlı filmle ünlenen fakat o dönem kıvrımları nedeniyle gösteri dünyasının normlarına uymayan dünyaca ünlü şarkıcı, "Ben kariyerime başladığımda ideal güzellik anlayışı çok zayıf, sarışın ve uzun boylu olmaktı. Kıvrımlı vücut istenmiyordu." ifadelerini kullandı.

        • 4

          "UTANILACAK BİR ŞEY DEĞİLDİ"

          Lopez, kendisi yetişme çağındayken etrafında hep kıvrımlı bedene sahip kadınların bulunduğunu anlattı.

          "O yüzden bu benim için utanılacak bir şey değildi." açıklamasını yapan Jennifer Lopez, "İnsanların sizi bir şaka olarak gördüğünü düşünmek zordu. Ancak olayları hiç beklemediğim şekilde etkiledi." dedi.

        • 5

          "BEN BİR KADINIM, BUNLARI BEKLİYORDUM"

          Lopez, belgeselde kıvrımlı görünümüne yönelik bu eleştirilerin o dönemde aşk yaşadığı Ben Affleck'i de şaşırttığını anlattı.

          Ünlü isim, Affleck'in kendisine, "Bu seni rahatsız etmiyor mu?" diye sorduğunda, "Ben Latin'im. Bir kadınım, bunları bekliyordum." yanıtını verdiğini dile getirdi.

        • 6

          Jennifer Lopez'in fiziksel formunu korumasının en önemli sırrı ise sağlıklı beslenmesi ve düzenli olarak egzersiz yapması... Mesleği gereği formunu korumak zorunda olan Lopez, dengeli bir şekilde kardiyo ve ağırlık egzersizleri yapıyor.

        • 7

          MTV ÖDÜLLERİ'NE JLO DAMGASI

          Öte yandan 2022 MTV Sinema ve TV Ödülleri, geçtiğimiz pazar günü Santa Monica'da düzenlenmişti. Sinema ve televizyon dünyasının en iyilerinin ödüllendirildiği gecede Jennifer Lopez, en dikkat çeken isim olmuştu.

          Lopez, törende 'Marry Me' filmi için bestelediği 'On My Way' ile 'En İyi Şarkı Ödülü'nün sahibi olmuştu.

        • 8

          GÖZYAŞLARINI TUTAMADI

          Ünlü şarkıcı, daha sonra sahneye ikinci kez 'Nesil Ödülü'nü almak üzere çağırılmıştı. O sırada duygusal anlar yaşayan Jennifer Lopez, konuşmasını gözyaşları içinde tamamlamıştı.

          Oscar ödüllü aktör Ben Affleck ile 17 yıllık aranın ardından tekrar evlilik yolunda ilk adımı atan Lopez, sahnede kendisini destekleyenlere ve aynı zamanda düşmanlarına teşekkür etmişti.

        • 9

          "BENİ MUTLU EDEN VE KALBİMİ KIRAN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM"

          JLO, konuşmasında şu ifadelere yer vermişti:

          Beni mutlu eden, kalbimi kıran ve bana yalan söyleyen herkese teşekkür etmek istiyorum. Gerçek aşka teşekkür etmek istiyorum. Bana güçlü olmayı öğrettiği için hayal kırıklığına ve başarısızlığa da teşekkür ediyorum. Çocuklarıma ve aşkıma da... Yüzüme karşı ya da başka yerlerde bunu yapamayacağımı söyleyen herkese teşekkür ediyorum. Gerçekten sizsiz yapamazdım.

          *Haberin görselleri AP tarafından servis edilmiştir.

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa