Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Mustafa KÖPRÜLÜ / İZMİR, (DHA) Spor Toto 1'inci Lig'de pazar günü evinde oynayacağı zorlu Bodrumspor maçının hazırlıklarını sürdüren Altay'da geçen sezon yaşadığı sakatlıktan kurtulamayan forvet Deniz Kadah'ın bir süre daha takımdan ayrı kalacağı öğrenildi. Sol diz bağlarındaki yırtık nedeniyle geçen sezon Süper Lig'de son 10 müsabakada forma giyemeyen Deniz, bu sezon 1'inci Lig'de ilk 4 maçı kaçırdı.

        Sezon öncesi kamp döneminde fizyoterapist eşliğinde bireysel çalışırken dizinde ödem oluşan 36 yaşındaki futbolcunun tamamen iyileşmesinin 7-8 haftayı bulabileceği belirtildi. Ameliyat olmadan tedavi sürecini geçiren gurbetçi golcünün takıma katılmasını dört gözle bekleyen teknik heyet, forvet hattında rekabeti artırarak hücumda daha etkili bir ekip yaratmak istiyor.DHA-Spor Türkiye-İzmir Mustafa KÖPRÜLÜ / İZMİR, (DHA)

        2022-09-07 12:44:20

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        İzmir İlçeleri
        Tüm İzmir Haberleri
         İzmir

        İzmir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa