Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İzmir’de içinde bulunduğu araç uzun namlulu silahlarla taranan ve saldırı sonucu hayatını kaybeden Karşıyaka tribün liderlerinden ‘Dobo Metin’ lakaplı Metin Arslan, İzmir’de son yolculuğuna uğurlandı.

        İzmir’in Konak ilçesinde Mustafa Kemal Sahil Bulvarında Karşıyaka tribün liderlerinden ‘Dobo Metin’ lakaplı Metin Arslan (49) ve Mehmet Ali Oğuz’un (51) içinde bulunduğu otomobil, başka bir otomobildeki şüpheliler tarafından uzun namlulu silahlarla tarandı. Olay yerine gelen ambulanslarla hastaneye kaldırılan yaralılardan ‘Dobo Metin’ lakaplı Metin Arslan hayatını kaybetti.

        Metin Arslan’ın cenazesi otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumuna götürüldü. Adli Tıp Kurumundaki otopsinin ardından yakınları tarafından teslim alınan Arslan’ın cenazesi, son yolculuğuna uğurlanmak üzere, Karabağlar ilçesinde bulunan Abdullah Gül Özkan Camisi'ne getirildi. Burada kılınan ikindi namazının ardından Arslan için cenaze namazı kılındı. Arslan’ın yakınları ayakta durmakta güçlük çekerken, tabutun üzerine Karşıyaka atkıları konuldu.

        Kılınan cenaze namazı sonrası Arslan’ın cenazesi Yeni Tırazlı Mezarlığına defnedildi.

        Şüpheliler tespit edildi

        Öte yandan, kanlı olaya ilişkin şüphelilerin tespit edildiği öğrenildi. Cinayetin gerçekleştirildiği araçta bulunan 2 şüphelinin kimliklerinin belirlendiği ve yakalama çalışmalarının sürdüğü ifade edilirken, olayın nedeni ise halen gizemini koruyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        İzmir İlçeleri
        Tüm İzmir Haberleri
         İzmir

        İzmir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa