Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İzmir Ticaret Odası (İZTO) Başkanı Mahmut Özgener ve Meclis Başkanı Selami Özpoyraz, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki ile Ankara'da bir araya geldi.

        Oda'dan yapılan açıklamaya göre başkan yardımcıları Cemal Elmasoğlu ve Emre Kızılgüneşler'in de katıldığı toplantıda İZTO heyetine AK Parti İzmir milletvekilleri Ceyda Bölünmez Çankırı ve Mahmut Atilla Kaya eşlik etti.

        Açıklamada görüşlerine yer verilen Özgener, kente ivme kazandıracak projeler için çalışmalara devam ettiklerini belirterek, "Sayın Bakanımızla İzmir Ekonomi Üniversitesi Güzelbahçe Kampüsünün imar planı ve Balçova kampüsümüzün plan tadilatlarıyla ilgili fikir alışverişinde bulunduk. Cemal Gürsel Kışlası'nın Milli Emlak'tan devri ve imarı için görüştük. Konuyla ilgili son görüşmeyi Milli Savunma Bakanımız Yaşar Güler ile de yapacağız." ifadelerini kullandı.

        Bakan Özhaseki'nin İzmir'in en önemli gündem maddesinin kentsel dönüşüm olduğunu söylediğini belirten Özgener, Dünya Bankası desteklerinin İzmir'deki kentsel dönüşüm planlamalarında daha etkin kullanılması konusunda farkındalık oluşturulması gerektiğinin de konuşulduğunu aktardı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        İzmir İlçeleri
        Tüm İzmir Haberleri
         İzmir

        İzmir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa