Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ege Üniversitesi (EÜ) Sağlık Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ummahan Yücel ve öğrencisi Ceren Yıldırım tarafından hazırlanan "Geçmişten Günümüze Ebelik Formaları" defilesi Tokat'ta beğeniye sunuldu.

        Yücel, yaptığı yazılı açıklamada, ebeliğin insanlık tarihi kadar eski bir meslek olduğunu ve bu anlamda ebelik mesleğinin geçen yıl UNESCO tarafından Somut Olmayan Kültürel Miras Listesine eklendiğini belirtti.

        Geçen yıl İzmir'de düzenledikleri "1. Uluslararası ve Ulusal Ebelik Tarihi Kongresi" kapsamında "Geçmişten Günümüze Ebelik Formaları" defilesini düzenlediklerini hatırlatan Yücel, bunun çok beğenildiğini kaydetti.

        Tokat'ta gerçekleştirilen ebelik kongresinde üçüncü kez defileyi gerçekleştirdiklerini aktaran Yücel, emeği geçenlere teşekkür etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        İzmir İlçeleri
        Tüm İzmir Haberleri
         İzmir

        İzmir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa