Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İzmir'de 16 Yaş Altı Gelişim Ligi futbol karşılaşması öncesinde sahaya girerek bir oyuncuyu darbeden şüpheli, tutuklandı.

        Alınan bilgiye göre, 25 Şubat'ta, Bornova Şehir Stadı'nda Bornova 1877 AŞ-Altay arasında yapılan 16 Yaş Altı Gelişim Ligi karşılaşması öncesinde sahaya giren bir kişi, ayağıyla bir topu saha dışına gönderdikten sonra ısınan Altaylı oyunculardan birinin üzerine yürüdü. Şüpheli, oyuncuya tekme ve tokat attı.

        Olaya ait görüntüler, bazı sosyal medya hesaplarından paylaşıldı.

        İl Emniyet Müdürlüğü Spor Güvenliği Şube Müdürlüğü ekipleri, şüphelinin, daha önce de hakkında Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesine Dair Kanun'a muhalefet suçundan işlem yapılan A.C.Z. olduğunu belirledi.

        Düzenlenen operasyonla gözaltına alınan A.C.Z, işlemin ardından adliyeye sevk edildi. Şüpheli, çıkarıldığı sulh ceza hakimliğince tutuklandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        İzmir İlçeleri
        Tüm İzmir Haberleri
         İzmir

        İzmir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa