Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İZMİR (AA) - Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Altınordu, Sakaryaspor'dan Emirhan Aydoğan, Eyüpspor'dan Erdem Gökçe, Çaykur Rizespor'dan Selim Ay, Ümraniyespor'dan Metehan Mimaroğlu ve Menemen FK'dan Ali Özgün'ü renklerine bağladı.

        Kulüpten yapılan açıklamaya göre, Beytullah Baliç Yerleşkesi'nde gerçekleştirilen imza töreninde A Takım İdari Direktörü Barış Ertosun ile yeni transferler hazır bulundu. Kırmızı-lacivertli takım, Emirhan Aydoğan, Erdem Gökçe, Selim Ay ve Metehan Mimaroğlu ile sezon sonuna kadar, Ali Özgün ile ise 1,5 yıllık sözleşme imzaladı.

        Açıklamada görüşlerine yer verilen Kulüp Başkanı Seyit Mehmet Özkan, "Bu toprakların çocuklarına olan inancımızla sezonun ikinci yarısında takımımıza yeni katılan oyuncularımızla başarılı olacağız. Yeni oyuncularımızdan bazıları takımımızdaki genç futbolcularımıza ağabeylik yapacak. Genç futbolcularımız onların tecrübelerinden çok şey öğrenecek. Sezonu en iyi şekilde tamamlayacağız." ifadelerini kullandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        İzmir İlçeleri
        Tüm İzmir Haberleri
         İzmir

        İzmir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa