Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Halilİbrahim KARABIYIK/İZMİR, ( DHA)-İZMİR'de jandarma ekiplerinin 5 ayrı adrese düzenlediği operasyonlarda kumar oynadıkları belirlenen 258 kişiye 1 milyon 657 bin TL ceza kesildi. Kumar oynatıp, yer temin ettikleri belirlenen 5 kişi de gözaltına alındı.

        İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı'nın koordinesinde, İzmir İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Bornova ilçesine bağlı Gökdere ve Egemenlik mahallelerinde bulunan 5 iş yerine operasyon düzenledi. Operasyon kapsamında kumar oynadıkları belirlenen 258 kişiye toplam 1 milyon 657 bin TL ceza kesildi. İşletmeler mühürlenirken, kumar oynamak için kullanan materyallere de el konuldu. M.K., B.H., A.T., A.C. ve F.Y.'ye 'kumar oynamak için yer ve imkan sağlamak' suçundan adli işlem yapıldı. Operasyonda aranan 2 şüphelinin de yakalandığı belirtildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        İzmir İlçeleri
        Tüm İzmir Haberleri
         İzmir

        İzmir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa