Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TFF2'nci Lig'de mücadele edeceği yeni sezon öncesi şirketleşme kararı alan Altay'da hareketli günler yaşanıyor. Kurban Bayramı öncesi yatırımcı adayları ile görüşmeler yapmak için siyah-beyazlı camiadan yetki belgesi alan Ankara merkezli danışmanlık şirketinin, son 10 günde yerli ve yabancı pek çok yatırımcı ile temasa geçtiği bildirildi. Camiadan farklı kişilerin de kulübe yatırımcı bulduğu iddia edildi.

        Danışmanlık şirketi şu ana kadar Türkiye merkezli 6, ABD merkezli 1 olmak üzere toplam 7 yatırımcı temsilcisi ile görüşme gerçekleştirdi. Bu yatırımcılardan bazılarının Altay'a büyük ilgi duyduğu ve kulüpten bazı belgeler talep ettiği ifade edildi. Camiadan bir ismin hafta içinde şirketleşme komisyonu ile yerli bir yatırımcıyı bir araya getireceği, ayrıca yine Altay camiasının İtalya'da yatırımcı bulmak için harekete geçtiği söylendi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        İzmir İlçeleri
        Tüm İzmir Haberleri
         İzmir

        İzmir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa