Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Efeler Ligi hazırlıklarını transfer çalışmalarıyla sürdüren Altekma, dış transferde ilk imzayı pasör mevkiinde görev yapan Boğaçhan Zambak’a attırdı.

        Profesyonel voleybol yaşamına Galatasaray’da başlayan 30 yaşındaki voleybolcu, Düzce Belediyespor, Bursa Büyükşehir Belediyespor, Hatay Büyükşehir Belediyespor, Akkuş Belediyespor ve son olarak Gaziantep Gençlik Spor’da görev yaptı. 1.91 metre boyunda 3.40 smaç, 3.15 blok yüksekliğine sahip Boğaçhan Zambak, voleybol kariyerinde ilk kez İzmir’de ter dökecek.

        Transfer çalışmalarını büyük titizlikle sürdürdüklerini belirten Voleybol Şube Sorumlusu Uğur Tendik, “Kadromuzu takviye etmeye devam ediyoruz. Boğaçhan uzun süredir takip ettiğimiz bir oyuncuydu. Kendisine Altekma Ailesine hoş geldin diyor ve güzel bir sezon diliyoruz” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        İzmir İlçeleri
        Tüm İzmir Haberleri
         İzmir

        İzmir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa