Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TFF 3'üncü Lig'de mücadele ettiği ilk sezonu 4'üncü sırada bitiren ve Play-Off oynayan Bornova 1877 Spor Kulübü'nde genç futbolcular, Süper Lig ve 1'inci Lig ekiplerinin radarına girdi. Sezon içinde başarılı performans sergileyen Eren Fansa, Sabahattin Destici ve Murat Arslan başta olmak üzere birçok futbolcuya üst liglerden transfer teklifi geliyor.

        Bornova 1877 Spor Kulübü Başkanı Hüseyin Ok, başarılı bir sezon geçirdiklerini belirterek, “Biz hem yarışmacı hem de geliştirici bir kulüp misyonuna sahibiz. Gençlerimize kadromuzda yer alma fırsatı vererek, kendilerini geliştirmek adına önemli hamleler yapıyoruz. İlk senemizde birçok futbolcumuza teklif gelmesi sevindirici. İlk etapta bu durumu değerlendireceğiz. Hedefimiz sürdürülebilirlik sağlayarak, ilerleyen süreçte üst liglere ve milli takımlara futbolcu vermek” ifadelerini kullandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        İzmir İlçeleri
        Tüm İzmir Haberleri
         İzmir

        İzmir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa