Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Süper Lig'de yeni sezona iddialı girmeyi hedefleyen Göztepe, dış transfer çalışmalarını hızla sürdürürken, mevcut kadrosunda da planlamalarına devam ediyor. İskelet kadrosunu büyük ölçüde koruyan sarı-kırmızılılarda genç sağ bek Uğur Kaan Yıldız'a gün doğdu. Geçen sezonu Ümraniyespor'da geçiren ve U21 Milli Takım'ın kadrosuna davet edilen 21 yaşındaki futbolcunun teknik direktör Stanimir Stoilov tarafından kampa dahil edileceği bildirildi.

        Bulgar teknik adamın geçen sezon çalışmadığı futbolcuyu değerlendirmeye alacağı ve potansiyelini görmek istediği vurgulandı. Göztepe'den Ümraniyespor'a kiralanan Uğur Kaan, geçen sezon istikrarlı bir görüntü ortaya koydu. Ümraniyespor'da 28 maça çıkan genç oyuncu, 2091 dakika süre aldı. Toplamda 4 gol atıp 3 de asist yapan Uğur Kaan, performansıyla milli takıma seçildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        İzmir İlçeleri
        Tüm İzmir Haberleri
         İzmir

        İzmir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa