Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

         İZMİR´inKonakilçesinde elektrik arızası sebebiyle kepçe ile yapılan çalışmalar sırasında doğalgaz borusunun patlaması sonucu yangın çıktı. Mahallede endişeye yol açan olayda yaralanan olmadı.

        Olay saat 22.30 sıralarında Alsancak Mahallesi 1440 sokakta meydana geldi. İddiaya göre deniz taşmasının ardından bölgedeki elektrik arızasını gidermek çalışmalar sürerken, kepçenin darbesiyle doğalgaz borusu patladı. Borunun patlamasıyla yangın çıkarken, endişelenen mahalle sakinlerinin ihbarıyla bölgeye polis, sağlık, itfaiye ve doğalgaz dağıtım şirketi görevlileri sevk edildi. İzmir Gaz ekiplerince bölgedeki gazın kapatılması ve itfaiyenin çalışmalarının ardından yangın yaklaşık 1,5 saatte söndürüldü. Yangında herhangi bir can kaybı veya yaralanma meydana gelmedi. 

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        İzmir İlçeleri
        Tüm İzmir Haberleri
         İzmir

        İzmir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa