Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İZMİR´inÖdemişilçesinde 4 kişinin yaralandığı, 6 şüphelinin tutuklandığı silahlı saldırı olayının ardından genişletilen soruşturmada 6 kişi daha gözaltına alındı.

        Olay, geçen pazar günü saat 21.00 sıralarında Akıncılar Mahallesi Dr. Mustafabey Caddesinde meydana geldi. İki grup arasında çıkan silahlı kavgada R.T. (48), G.T. (33), M.T. (17) ve yoldan geçen M.A. (54) yaralandı. Silah sesini duyan çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralılar ambulanslarla Ödemiş Devlet Hastanesi'ne kaldırılıp, tedaviye alındı. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı. İzmir Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Ödemiş Organize Büro Amirliği ve Ödemiş İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince 8 şüpheli gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen şüphelilerden 2´si adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken, 6 kişi tutuklandı.

        6 ŞÜPHELİ DAHA GÖZALTINDA

        Soruşturmayı genişleten ekipler, çevre araştırması ve kameraların izlenmesinin ardından olaya karışan 6 şüpheliyi daha tespit etti. Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, Ödemiş Organize Suçlar Büro Amirliği ve Ödemiş İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince olayla ilgili bugün düzenlenen operasyonda 6 şüpheli gözaltına alındı. Adreslerde yapılan aramalarda 1 ruhsatsız tabanca, 1 kurusıkı tabanca, 2 ruhsatsız tüfek, çok sayıda tüfek kartuşu ve tabanca mermisi ele geçirildi. Emniyetteki işlemleri devam eden şüphelilerin yarın adliyeye sevk edilecekleri öğrenildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        İzmir İlçeleri
        Tüm İzmir Haberleri
         İzmir

        İzmir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa