Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        2SANIK,EYMEN'E İSTİSMAR DAVASINDA HAKİM KARŞISINA ÇIKTI

        İzmir'in Bornova ilçesinde cesedi tandırda bulunan Eymen Sadık Durak'ın öldürülmesine ilişkin haklarında ayrı ayrı ağırlaştırılmış müebbet ve toplam 38'er yıl hapis cezası verilen annesi Mine Durak ile sevgilisi Serkan Elçetin'in 'müstehcen yayınların üretiminde çocukları kullanmak' suçundan 10'ar yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılanmalarına başlandı.

        İzmir 32. Asliye Ceza Mahkemesi'nde 10'ar yıla kadar hapis cezası istenen tutuklu sanıklardan anne Mine Durak, duruşmaya Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi (SEGBİS) ile bağlandı. Taraf avukatları ile Saadet Öğretmen Çocuk İstismarı ile Mücadele Derneği (UCİM) avukatları da duruşmada hazır bulundu. Diğer sanık Serkan Elçetin ise SEGBİS'de yaşanan sorun nedeniyle duruşmaya katılamadı.

        EYMEN´İN ANNESİ: OĞLUMUN GÖRÜNTÜLERİNİ ÇEKMEDİM

        Söz verilen tutuklu sanık Mine Durak, diğer sanık Serkan Elçetin ile olaydan önce yaklaşık 2-3 yıl birlikte yaşadıklarını, oğlu Eymen Sadık Durak'ın da bir süre kendileriyle kaldığını söyledi.

        Serkan Elçetin'in uyuşturucu kullandığını ve çektiği görüntüleri kendisine göstermediğini savunan Durak, "Serkan Elçetin'in oğluma yönelik cinsel istismarı olmuş. Ben bunları daha sonra öğrendim. Oğlumun görüntülerini çekmedim. Bu şekilde görüntüleri Serkan çekmiş olabilir. Üzerime atılı suçlamaları kabul etmiyorum" dedi.

        Hakim, tanıkların hazır edilmesi ve eksikliklerin giderilmesi için duruşmayı erteledi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        İzmir İlçeleri
        Tüm İzmir Haberleri
         İzmir

        İzmir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa