Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TÜRKfutbolundayetiştirdiği milli oyuncular, akademi tesisleri ve gelişim liglerindeki başarılarıyla parmakla gösterilen Altınordu'da öz kaynak sisteminden yetişen gençler profesyonel ligde hayal kırıklığı yaşattı. Bu sezon 9 yıl sonra 2'nci Lig'de mücadele eden İzmir ekibinin altyapı patentli futbolcuları A takımın büyük çoğunluğunu oluşturdu. 2'nci Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden kırmızı-lacivertliler, ilk yarının bitimine 4 hafta kala düşme hattından kurtulamadı. Altınordu çıktığı 14 maçta 2 galibiyet, 5 beraberlik, 7 yenilgi alıp 11 puanla 17'nci sırada yer buldu.

        Kuruluşunun 100'üncü yıldönümünü 26 Aralık'ta kutlayacak Altınordu, 1'inci Lig'den sonra 2'nci Lig'de de küme düşme korkusu yaşamaya başladı. Geçtiğimiz yıllarda tecrübe kazanmaları için alt liglere gönderilen genç futbolcular bu sezon A takımda buldukları forma şansını iyi değerlendiremedi. Kadrosundaki 25 oyuncunun 19'unu kendi bünyesinden çıkaran İzmir temsilcisi kötü gidişi engellemek için ara transfer döneminde takviye yapmaya hazırlanıyor. Kırmızı-lacivertliler özellikle hücum bölgesine oyuncu almayı planlıyor.

        DHA-Spor - Türkiye-İzmir - Mustafa KÖPRÜLÜ / İZMİR,

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        İzmir İlçeleri
        Tüm İzmir Haberleri
         İzmir

        İzmir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa