Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İzmir'de 2-10 yaş aralığındaki çocuklara yönelik düzenlenen doğa, ekoloji, sanat, yaşam ve nefes atölyelerini içeren Neşe Palamudu Orman Okulu, Bornova Çiçekliköy'deki Bahçeşehir Koleji 50. Yıl Kampüsü'nde hizmete açıldı.

        Özel gereksinimliler ile sosyal yönden dezavantajlı çocukların da katılabildiği okulla, çocukların doğa sevgisi ile donanmış bireyler olarak yetişmesi hedefleniyor.

        Açıklamada görüşlerine yer verilen Neşe Palamudu Orman Okulu Kurucusu Dr. Pakize Kaya Top, Orman Okulu'nda farklı gelişim özellikleri gösteren çocuklara eşit fırsatlar sunarak potansiyellerini keşfetmelerine imkan tanıdıklarını vurguladı.

        Projeye destek veren Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları Başkanı Enver Yücel'e teşekkür eden Pakize Kaya Top, şunları kaydetti:

        "Doğada çocuklardan ilham alarak onların merak ve keşfetme duygularına, ritimlerine uyum sağlayarak atölyeler düzenliyoruz. Barınak kurma, ipler, düğümler, ateş yakma, temel araç gereç kullanımı başta olmak üzere bir çok atölyeye keyifle katılıyorlar. Doğanın iyileştirici gücü tüm çocuklarımıza çok iyi geliyor. Kısa sürede kendi kendilerine oyun kurmaya, takım çalışmasında yer almaya, fiziksel, bilişsel ve sosyal özelliklerini geliştirmeye başladılar."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        İzmir İlçeleri
        Tüm İzmir Haberleri
         İzmir

        İzmir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa