Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ergin KARATAŞ / İZMİR, (DHA)AVRUPA'da en büyük hedefi olan FIBA Şampiyonlar Ligi'ne art arda ikinci sezon Play-In'de veda eden Pınar Karşıyaka, Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nde ise zirve yarışında. Ligde dün deplasmanda devrenin son sınavında Ayos Konyaspor'u da 82-71 mağlup eden Karşıyaka, son 9 maçta 8'inci galibiyetini aldı. Yeşil-kırmızılı ekip, sezonun ilk yarısını 15 maçta 11 galibiyetle zirve yarışında tamamladı. 

        Pınar Karşıyaka'da Antrenör Ufuk Sarıca, Konya deplasmanındaki galibiyetin ardından, "Ayos Konyaspor dişli bir rakip, özellikle Konya´da rakiplerine sıkıntılı anlar yaşatıyorlar. Biz de hafta içinde moral bozucu bir mağlubiyet almıştık. Avrupa´da son 16´ya kalmak istiyorduk ama beceremedik. Oyuncularıma da söyledim, bir an önce bunu sindirip yarına bakmamız lazım. Gün itibariyle ligde üçüncü sıradayız. Aynı zamanda Türkiye Kupası oynayacağız. Dolayısıyla bir an önce odaklanmamız lazımdı, bunu başardık. Mental açıdan zor bir maç oldu ama takım olarak reaksiyon gösterdik. Artık lig ve kupa ile ilgili planlarımıza konsantre olacağız" açıklamasını yaptı.DHA-Spor Türkiye-İzmir Ergin KARATAŞ / İZMİR, (DHA)

        2023-01-15 12:57:27

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        İzmir İlçeleri
        Tüm İzmir Haberleri
         İzmir

        İzmir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa