Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet

İlker Ayrık'ın ikinci yönetmenlik çalışması olan 'Müstakbel Damat', pandemi kurbanı olan filmlerden biri. Ayrık'ın aynı zamanda başrolleri Hande Soral, Erdal Özyağcılar ile paylaştığı film, gösterime 13 Mart 2020'de girecekti. Ne varki 11 Mart 2020'de pandemiyle ilgili alınan olağanüstü tedbirler nedeniyle o dönemde izleyiciyle buluşamadı.

Oyuncu kadrosunda ise Ayça Erturan, Ahu Sungur, Suat Sungur, Nilgün Kasapbaşoğlu, Bilge Şen, Ferdi Akarnur ve Yücel Erten'in de olduğu 'Müstakbel Damat', gösterime 31 aylık gecikmeyle, 11 Kasım'da girecek. Pervasız Yapım’ın yapımcılığını üstlendiği 'Müstakbel Damat'ın çekimleri ağırlıklı olarak Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde gerçekleştirildi.

Read more!

6 Mart 2020’de röportaj yapıp, 9 Mart’ta yayınladık, ‘Müstakbel Damat’ 13 Mart’ta gösterime girecekti ama 11 Mart’ta Türkiye’de ilk vaka açıklandı...

Galanın olduğu gün paketlendik.

Galası ertelenen ilk film de siz oldunuz. Sonra o günden bugüne...

Konumuz yine ‘Müstakbel Damat.’ Bakalım önümüzdeki hafta dünyada nasıl gelişmeler olacak?

Read more!

Filmi çektiniz, hepiniz büyük bir heyecanla gösterime girmesini ve izleyicilerle paylaşmayı bekliyordunuz fakat olmadı. 31 ay sonra, 11 Kasım’da gösterime girecek. Neler hissediyorsunuz?

İlk günü 14 Şubat’tı... 14 Şubat’tan 13 Mart’a gittik. Şimdi 11 Kasım’a geldik. Kendimizi çok iyi hissediyoruz. Bir kere her şeyden önce bu dert sadece bizim başımıza gelmedi. İngiltere başbakanının da derdi aynıydı, Norveçli bir balıkçının da, Çinli bir imalatçının da… Bu bütün dünyanın derdiydi. Sağlımız yerinde, çok yakınlarımızı kaybetmedik. Bunlar çok pozitif şeyler. Dünya çok acayip bir yere gitti. Olan sadece bizim filmimize olmadı. Mağdurlardan biriyiz ama bütün dünya mağdur oldu. Şimdi heyecanımız yüksek. Filmimizi çok seviyoruz ve güveniyoruz. Bir taraftan da şanslıyız çünkü aynı heyecanı iki kez yaşıyoruz. Ve bunu tek filmle başarıyoruz.

Read more!

Sizin ikinci yapımcılık ve aynı zamanda ikinci yönetmenlik çalışmanız. Ondan önce oyuncu olarak ilk sinema filminiz 2007 yılındaydı. Aradan 15 yıl geçmiş bu 15 yılda 17 filmde oyunculuk yaptınız. Sinema kariyerinizi yorumlar mısınız?

Bunu hiç saymamıştım. Arada iki yıl evde oturduğumuzu düşünürsek aslında 12 - 13 yılda 17 film haline geliyor.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ