Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet Resmi İlanlar

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu,Avcılar'daki bir restoranda AK Parti teşkilatı ve vatandaşlarla sahurda bir araya geldi, onlarla sohbet edip hatıra fotoğrafı çektirdi.

Programda konuşan Soylu, Türk milletinin dünya tarihinde tescillenmiş büyük bir millet olduğunu, kadim ortak ve milli duyguları olan büyük milletin birbirini her zaman anlayabildiğini kaydederek, Ramazan ayının büyük bir coşku ve manevi duygularla millet olarak birlik ver beraberlik içinde geçtiğini söyledi.

Dünyanın sadece maddeyle ayakta durmadığını manayla ayakta durduğunu, manayla bütünleştikten sonra her sorunun çözümünün kolay olduğunu kaydeden Soylu, "Paranın, zenginliğin eline geçen maddi zenginliklerin hepsinin ölçüsü farklıdır. Ama mana farklıdır. Eğer biz bu ülkede 780 bin metrekarelik etrafımızdaki coğrafyada birçok dert ve sıkıntı olmasına rağmen birlik ve beraberlik içerisinde ayakta durabiliyorsak, ezan-ı Muhammedi her gün duyup ay yıldızlı bayrağımızı dalgalandırıyorsak, ecdadımızdan bize bırakılan en büyük miras bunlardır." dedi.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ