Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet Resmi İlanlar

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan son bilgilere göre bugün öğle saatlerinden sonra Sakarya, Düzce, Zonguldak, Bartın ve Kastamonu çevrelerinde beklenen sağanak yağışların yerel kuvvetli (21-50 kg/m2), Kastamonu'nun kuzey kesimlerinde yer yer çok kuvvetli (51-75 kg/m2) olacağı tahmin ediliyor.

.png
.png
8 KENT İÇİN "SARI" ALARM

Sel, su baskını ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması uyarısında bulunuldu. Öte yandan Bartın, Düzce, Zonguldak, Sakarya, Ağrı, Bitlis, Kastamonu ve Van için "sarı" alarm uyarısında bulunuldu.

.png
.png
KARADENİZ'DE FIRTINA UYARISI

Batı ve Doğu Karadeniz’de rüzgarın, bugün sabah saatlerinden sonra kuzey ve kuzeybatıdan doğusu güneybatıdan öğle saatlerinden itibaren geneli kuzeybatıdan 6 ila 8 kuvvetinde (50-75 km/saat) fırtına şeklinde eseceği tahmin ediliyor. Fırtınanın, akşam saatlerinde bölgenin batısında, akşam saatlerinden sonra doğusunda etkisini kaybetmesi bekleniyor.

.png
.png
BU SAATLERE DİKKAT

Bitlis, Van ve Ağrı çevrelerinde beklenen sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışların 04.00 ile 21.00 saatleri arasında yerel kuvvetli olacağı tahmin ediliyor.

.png
.png
Sağanak yağmur ve fırtına uyarısı Haberi Görüntüle
Haberi Hazırlayan: Alper Uruş
Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ