Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AHBAP Derneği Kurucusu sanatçı Haluk Levent, Hatay Valiliği desteğiyle yöresel üretim yapan 25 kadın kooperatifinin ürettikleri ürünleri satın aldıklarını duyurdu.

        6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremlerde en büyük yıkımların yaşandığı illerden Hatay’a verdiği desteklerle dikkat çeken sanatçı ve AHBAP Derneği Kurucusu Haluk Levent, Valilik desteğiyle faaliyette bulunan kadın kooperatiflerinin ürettiği ürünleri satın aldıklarını duyurdu. Haluk Levent, konuyla ilgili sosyal medya hesabından “Kadın kooperatiflerini güçlendirme adına 25 kadın kooperatifinin ürettiği tüm ürünleri AHBAP olarak satın aldık. Bu ürünlerin tamamını konteynerlerde kalan vatandaşlarımıza dağıtacağız. Ve bundan sonra ne üretilirse satın almaya devam edeceğiz” notuyla paylaşımda bulundu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Hatay haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Hatay Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Hatay İlçeleri
        Tüm Hatay Haberleri
         Hatay

        Hatay

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa