Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet Resmi İlanlar

İl Sağlık Müdürlüğünden yapılan açıklamada, dördüncü çocuğuna 37 haftalık hamileyken koronavirüse yakalanan Meryem Kan'ın 15 Mayıs'ta Denizli Devlet Hastanesinde doğum yaptığı kaydedildi.

Doğumdan sonra nefes almakta zorlanan Kan'ın bebeğini kucağına alamadan yoğun bakıma yatırıldığının belirtildiği açıklamada 1 aylık tedavisinin ardından annenin hem sağlığına hem yeni doğan bebeğine kavuştuğu belirtildi.

Açıklamada, bebeğini ilk kez kucağına alan ve sevinç gözyaşı döken Meryem Kan'ın ifadelerine de yer verildi.

"BEN ÇOCUKLARIMDAN BİR GÜN BİLE AYRI KALMAMIŞTIM"

Yoğun bakımda kendisini iyi hissetmediği sırada eşi ve çocuklarına onları çok sevdiğine ilişkin bir mektup bıraktığını fakat doktor ve hemşirenin o mektubu ailesine vermediğini belirten Kan, şöyle devam etti: "Beni iyileştirmek için ellerinden geleni yapmışlar. İyi ki de o mektubu vermemişler. Onlar sayesinde tekrar hayata döndüm. Allah hepsinden razı olsun. Yeni doğan çocuğumu kucağıma aldığım için çok heyecanlıyım. Çocuklarıma kavuştuğum için çok mutluyum. Ben çocuklarımdan bir gün bile ayrı kalmamıştım. Allah bir daha göstermesin. Herkes dikkat etsin. Yaşadıklarım çok zor bir acı, tarif bile edilemez. Allah kimseyi çocuklarından ayrı bırakmasın."

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ