Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Hamdi Alkan: Kalbimi aşka kapatmadım - Magazin haberleri
        • 1

          Habertürk'ten Onur Aydın'ın haberine göre; Türk Kanser Derneği yararına düzenlenen 'Ünlü Objeler Sergisi'ne katılan ünlü isimler arasında, yönetmen ve oyuncu Hamdi Alkan da yer aldı.

          Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Alkan, sergiye 19'uncu yüzyıldan kalma sulu boya tablosunu bağışladığını ifade etti.

        • 2

          "İNSANLARA SÖZ DİNLETMEK İÇİN SAKAL BIRAKIYORUM"

          İmajının sorulması üzerine espri yapan Hamdi Alkan, "İnsanlara söz dinletmek için sakal bırakıyorum ama sakal da fayda etmiyor ne diyeyim?" diyerek gülümsedi.

        • 3

          Başrollerinde Aras Bulut İynemli'nin de yer aldığı Atatürk'ün hayatını konu alan dizi ile izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan Hamdi Alkan, ayrıca İynemli'ye övgü dolu sözler sarf etti. Alkan, "Çok keyifli bir proje oldu. 2023 yılında ekranlarda olacak. Aras'ın oyunculuğu tek kelime ile harika! Son 10 yıla damgasını vurmuş bir isim ama oyunculuğunun yanı sıra kişiliği ve karakteri de harika bir insan. Umarım çok güzel yerlerde görürüz, hep bunu hak ediyor" ifadelerini kullandı.

        • 4

          Annesinin rahatsız olduğunu o yüzden de ablasının desteğe geldiğini ifade eden Hamdi Alkan, "Açıkçası zor zamanlardan geçiyoruz. Annem felç geçirdi ve alzheimer hastalığına yakalandı. Ablamla ona en iyi şekilde bakmak için çabalıyoruz" diye konuştu.

        • 5

          "İLK ÖNCE KENDİSİ ÇIKARDI"

          Özel hayatıyla ilgili de konuşan Alkan, "Kalbimi aşka kapattığım söylenemez" ifadelerini kullandı. Geçtiğimiz mart ayında Selen Görgüzel ile evliliğini sonlandıran Alkan, eski eşini sosyal medya hesabından çıkartmasıyla ilgili de şunları söyledi: "Sosyal medyada takipten çıktığım yazıldı. İlk önce kendisi çıkardı. Üzerinden belli bir zaman geçtikten sonra da ben de çıkardım. Bu gayet normal bir durum. Bir yaşanmışlık var hala fotoğraflarımız duruyor orada güzel anılardı. Bunların konuşuluyor olması da bana garip geliyor."

        • 6

          "HAMDİ BENİ SİLMİŞ"

          Öte yandan Hamdi Alkan ile boşanmanın ardından hiç konuşmadıklarını söyleyen Selen Görgüzel, "Hamdi beni Instagram’dan silmiş ve engellemiş. Ben gayet medeni şekilde ayrıldığımızı düşünüyordum ama galiba öyle olmadı" demişti.

        • 7

          "ÖMÜR BOYU DOSTUZ"

          Mahkeme sonrası Selen Görgüzel, sosyal medya hesabından, "9 yıl beraber ağlayıp, beraber güldük... Aynı havayı soluduk. Çok sevdik, sevildik, çok didiştik, çok barıştık, unutulmaz anılar biriktirdik. Hastalıkta ve sağlıkta da hep beraberdik. Bugün karı-koca ilişkimiz bitse de biliyorum ki ömür boyu dost olarak hayatlarımızda hep var olacağız... Kızıma ve bana kattığın tüm güzellikler için teşekkürler Hamdi Alkan... Başarı ve mutluluk daima seninle olsun..." açıklamasını yapmıştı. Hamdi Alkan da bu sözleri sayfasına taşımıştı.

        • 8

          ROMA'DA EVLENMİŞLERDİ

          Hamdi Alkan ve Selen Görgüzel, İtalya'nın başkenti Roma'da nikah masasına oturmuştu.

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa