Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Haluk Levent: Ben dünyanın kahramanı değilim - Magazin haberleri
        • 1

          Habertürk'ten Onur Aydın'ın haberine göre; şarkıcı Haluk Levent, bir bebek bezi markasının reklam yüzü oldu.

        • 2

          Firma, yeni reklam kampanyasını önceki gün Nişantaşı'ndaki bir mekanda çok sayıda davetlinin katılımı ile tanıttı.

        • 3

          Davet öncesi gazetecilerin sorularını yanıtlayan Haluk Levent, reklam işbirlikleri hakkında konuştu. Levent, konuyla ilgili şunları söyledi:

        • 4

          "GÜVEN SÖZ KONUSUYDU"

          Birçok reklam teklifi geliyordu ama ortada güven söz konusuydu. Bana inanan dostlarım var ve onların güvenini boşa çıkartmamam gerekiyordu. Birçok firmadan sonra bize geldi.

        • 5

          'Bebekleri seviyor musun?' dediler 'Evet' dedim. 'Biz organik, katkısız bez üretiyoruz. Bu konuda destek olmak ister misin?' dediler. Ben 'Durun, önce fabrikanızı göreyim' dedim. İçimden gelerek fabrikaya gezdim, yarın, öbür gün sıkıntı olmasın diye.

        • 6

          Raporları gördüm ve bir şey söyleyeceksem arkasında durmalıyım diye her şeyi sağlama aldım. Gördüm, her şey içime sindi ama 'Benim bir şartım var' dedim. '200 öğrencinin her ay 300 TL bursunu peşin yatırın' dedim ve hemen yatırdılar sağ olsunlar.

        • 7

          Muhabirlerin "Son zamanlarda size karşı güven duygusu bir hayli arttı ve en son yaşanan olaylarda sizden talepler arttı. Bu konuda neler söylemek istersiniz?" sözleri üzerine Levent, şu açıklamalarda bulundu:

        • 8

          "BEN DÜNYANIN KAHRAMANI DEĞİLİM"

          Öncelikle şunu söyleyeyim; halkımız biraz abartmayı sever. Ben dünyanın kurtarıcısı, kahramanı ya da en güvenilir adamı değilim. Ben öyle görmüyorum. Güven duygusunun oluşmasının tek bir nedeni var.

        • 9

          "ÜZERİME ÇOK YÜK YÜKLENİYOR"

          Bir dernek kuruyorsunuz, 4 yıldır bu derneği açık bir şekilde yönetiyorsunuz ve bu halkın görmediği bir dernek yönetim şeklidir. O yüzden çok güvenilir olduk galiba. Üzerime de çok yük yükleniyor galiba, çünkü çok ağır bir sorumluluk.

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa