Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Hakkari Belediye Başkan Vekili Cüneyt Epcim ve beraberindeki teknik ekip, kent genelinde devam eden asfalt çalışmaları ve yeni içme suyu hattı şebekelerini denetledi.

        Dağgöl Mahallesi ve Kalealtı semtinde gece geç saatlere kadar devam eden asfalt çalışmalarını yerinde denetleyip bilgi alan Başkan Vekili Epcim, daha sonra Dağgöl Mahallesi Muhtarı İvdi Taşkın ile birlikte mahalle sakinlerinin sorun ve sıkıntılarını dinledi.

        Dağgöl Mahallesi’nin yeni içme suyu şebekesi ve asfalt yola kavuştuğunu ifade eden Muhtar Taşkın, bu güzel hizmetlerden dolayı Başkan Vekili Epcim ve ekibine teşekkür etti.

        Sahada devam eden çalışmaları inceleme ve denetime çıkan Epcim, esnaf ve vatandaşların çay davetlerine katılıp, belediyenin yatırım programları hakkında paylaşımlarda da bulunuyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Hakkari haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Hakkari Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Hakkari İlçeleri
        Tüm Hakkari Haberleri
         Hakkari

        Hakkari

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa