Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Hadise ile Ezgi Eyüboğlu pişti oldu! Kaan Yıldırım... - Magazin haberleri
        • 1

          Ünlü oyuncu Kaan Yıldırım'ın eski sevgilisi Hadise, geçtiğimiz yıl şubat ayında turuncu fırfırlı elbisesi ile verdiği pozu sosyal medyadan yayınlamıştı.

        • 2

          PİŞTİ OLDULAR!

          Yıldırım'ın eski eşi Ezgi Eyüboğlu da aynı elbise ile kamera karşısına geçti. Geçtiğimiz günlerde bir dergi çekimi için boy gösteren oyuncunun Hadise ile aynı kıyafeti tercih etmesi dikkatlerden kaçmadı. Hadise ile Ezgi Eyüboğlu'nun bu paylaşımlarını takipçilerini ikiye böldü. Kimi kullanıcılar, "Tesadüfün böylesi..." derken, kimisi ise ünlü oyuncunun bir yıl aradan sonra Hadise ile aynı kıyafeti giymesini manidar buldu.

        • 3

          SESSİZ SEDASIZ BOŞANDILAR

          Ünlü oyuncu Kaan Yıldırım, 2016 yılında nikah masasına oturduğu Ezgi Eyüboğlu ile 2019'da yollarını sessiz sedasız ayırmıştı.

        • 4

          SÜRPRİZ AŞK SONA ERMİŞTİ

          Yıldırım, boşanmasından kısa bir süre sonra ünlü şarkıcı Hadise ile aşk yaşadığını duyurmuştu. Ancak sürpriz çift, haziran ayında yollarını ayırdı.

        • 5

          HADİSE ARADIĞI AŞKI BULDU

          Hadise, ayrılık sonrası aradığı aşkı bir dönem Hande Erçel ile adı aşk dedikodularına karışan iş insanı Mehmet Dinçerler'de buldu.

        • 6

          İKİ YIL SÜREN BİRLİKTELİK

          Yıldırım'ın eski eşi Ezgi Eyüboğlu ise, Seda Sayan'ın Sinan Engin ile evliliğinden dünyaya gelen oğlu Oğulcan Engin ile yeni bir aşka yelken açtı. Çiftin iki yıl önce başlayan birliktelikleri ise temmuz ayında sona erdi.

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa