Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Gupse Özay'dan 'Görümce' itirafı: Özür diledim - Magazin haberleri
        • 1

          Demet Akbağ, Instagram üzerinden yayınlanan “Bi’ Kahve Sohbeti” adlı programında ünlü isimlerle keyifli sohbetler yapıyor. Usta oyuncu, son olarak programında Gupse Özay’ı ağırladı.

        • 2

          “Deliha”, “Görümce”, “Eltilerin Savaşı” gibi beyazperdede gişe yapan işlere imza atan Özay’a övgüler yağdıran Akbağ, “Kendi kuşağında çok tatlı ve yetenekli bulduğum gençlerden birisin. Kendin yazıyorsun, kendin yaratıyorsun ve bununla da kalmayıp bir filmde de yönetmenlik yaptın. Sektörde bunu yapan tek kadın sensin” dedi.

        • 3

          Ünlü oyuncu Akbağ’ın bu sözlerine “Hayran olduğum bir duayenden bunları duymak o kadar gururlandırdı ki” diyerek teşekkür etti.

        • 4

          Akbağ yayında Özay’a, “Nedir senin bu eltiler ve görümcelerle derdin?” diye sordu. Ünlü oyuncu bu soru üzerine erkek kardeşine aşırı düşkün bir kadını anlatan “Görümce” ile yengesinden özür dilediğini itiraf etti.

        • 5

          Özay, “Ben de görümceyim. Abimin eşine biraz çektirdim. Tabii yaptıklarımı filmde abarttım. Abimin eşi Jennifer yoga öğretmeni, çok ılımlı bir kadın. ‘Görümce’ filmiyle kendimle barışıp ondan özür diledim. Büyük bir aile olduğumuz için de diğer filmlerimde de akrabalık ilişkilerini bolca kullandım.” ifadelerini kullandı.

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa