Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Günlük burç yorumları! (22 Temmuz 2019 Pazartesi)
        • 1

          Balık’taki Ay Yengeç’teki Merkür ile açıda. Bu açıyla hızlı zeka ve muhakeme ortaya çıkar. İyileşme ve değişikliklerden memnun kalacaksanız. Yengeç’teki Güneş Balık’taki Ay ile açı yapacak. Bu şanslı takımyıldız genel olarak servet getirir. Ebeveyn bakımı ve ilişki ile ilgili ahenkli beraberlik ortaya çıkacak. Ay Koç’a girdiğinde kendinizi enerjik ve kendinden emin hissedersiniz. İlham alabilir ve keskin zihninizi kullanabilirsiniz. Akıllıca bir hareket yapmak için mükemmel anı yakalayabileceğiniz bir gün.

        • 2

          KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

          Aşk ve para konuları bugün bir araya gelmemeli, çünkü sadece tartışmalara ve kızgınlığa yol açacaktır. Bir çocuk ya da sevilen başka biriyle geçirdikleri boş zamanlar hakkında ya da satın aldıkları onaylamadığınız bir şey için bir anlaşmazlığınız olabilir

        • 3

          BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

          Önümüzdeki iki hafta boyunca, özellikle de geçen ay hayatınızın bu alanı üzerinde çok fazla çalışma yapamadıysanız, dikkatinizi finansmanınıza yöneltmelisiniz. Sonuçta, emelleriniz, kendi açınızdan bir çaba sarf etmeden nadiren gerçekleşiyor.

        • 4

          İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU

          Özellikle yoğun bir projeniz varsa veya birilerini gerçekten etkilemek istiyorsanız, işle meşgul olmak için harika bir gün. Çalışma hayatında terfi başvurusu ya da daha iyi maaşlı iş gibi önemli değişiklikler yapmayı düşünüyorsanız, bugün çok önemli.

        • 5

          YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

          Faturalarve kredi kartı ödemeleri gibi şeylerin kendi istekleriyle ortadan kalkacağını ümit etmek iyi bir şey değil. Finansal anlamda bütçenize destek olacak, ek gelir getirecek neler yapabilirsiniz, gözden geçirmenizde fayda var.

        • 6

          ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU

          Önümüzdeki iki haftanın sağlığınız üzerinde çarpıcı bir etkisi var. Bu, sigara içmek gibi kötü bir alışkanlığı durdurma ve sağlığınızın kontrolünü elinize alma zamanı geldiğine karar verdiğiniz anlamına gelebilir.

        • 7

          BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

          Bugün söyledikleriniz üzerinde kesin güç sahibi olduğunuza emin olabilir misiniz? Yapabileceğinizi düşünebilirsiniz, ama sessiz kalmanız gereken şeyi açığa vurduğunuzda kendinizi bile şaşırtacaksınız.

        • 8

          TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

          Bugün yaşamınızda büyük değişiklikler yapma konusunda, özellikle de özel veya ev yaşamınız söz konusu olduğunda, muazzam bir yeteneğiniz var.

        • 9

          AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU

          Bugün gerçek bir Akrep tarzında muazzam bir irade gücüne sahipsiniz. Sizi gün boyunca sırtında taşıyacak ve aynı zamanda kararlara ulaşmanıza yardımcı olacak.

        • 10

          YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU

          Bugün duygularınız yüzeye çok yakın. Süreçte size biraz karışıklık yaratabilirler. Bir çocuğun eğitimi veya mevcut davranışları hakkında da bir karar vermeniz gerekebilir.

        • 11

          OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

          Şu anda sadece sizin için çok fazla anlamı olan şeyleri yapmakla gerçekten ilgileniyorsunuz, ancak diğer kişilerin önceliklerinizi paylaşmayabileceğini ve buna saygı duymanız gerektiğini anlamalısınız.

        • 12

          KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

          Patronunuz veya yaşlı bir akrabanız gibi, bağıramayacağınız ve tartışamayacağınızı düşündüğünüz birisinden rahatsız olabilirsiniz. Öyleyse, başka bir şekilde öfkenizi ifade etmek zorunda kalacaksınız.

        • 13

          BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

          Patronunuz veya yaşlı bir akrabanız gibi, bağıramayacağınız ve tartışamayacağınızı düşündüğünüz birisinden rahatsız olabilirsiniz. Öyleyse, başka bir şekilde öfkenizi ifade etmek zorunda kalacaksınız.Son rötuşları yakın zamanda üzerinde çalışmakta olduğunuz yaratıcı bir projeye koyma ve gelecek iki hafta içinde tamamlama vakti geldi. Bunu yapabilirsiniz!

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa